DjViva написал(а):А де мені подяка?
Ну не треба так!!! Я тобі ще перед вечіркою висловив подяку за твої старання і поставив за це +1 Уважухи!!!
DjViva написал(а):Доречі на правах організатора даної вечірки велику подяку виношу DJ MASH'у за технічну підтримку!!!!! Він знає свою справу і я дякую йому за це!!! Ми надіюсь будем співпрацювати з таким усердям і надальше!!!
Дякую шо не забув про мене, люблю брати участь в чомусь новому і цікавому а до того ж грандіозному, в таких справах на мою підтримку ти можеш завжди розраховувати!!! :thank_you:
DjViva написал(а):Доречі як ви дивитесь на то щоб зробити вечірку!!! В нас в Україні Батл діджеїв України і Столови!!! Я думаю це зацікавило всіх!!! Давайте порівняєм наші сили не на словах на роботі!!! Нехай розсудить нас музика!!!
DjViva написал(а):Давайте виборимо права на проведення дискотеки на площі!!! (Звучить як пропозиція) або баьл між Діджеями даних дискотек!!! Я думаю інші діджеї з України не будуть протів!!!
Ідеї хороші, але мабуть будуть не актуальні через те що
Oleg написал(а):не смішіть. які діджеї, яка столова? батл-це що, хто краще поставить чужий трек? чи може в столові хтось крутить свою музику
Oleg написал(а):нафіга воно тобі треба. дискотека в нас на площі-це взагалі для мене щось надзвичайне. Чому?
* ніколи тобі не дозволять щось зробити довше 23.00
* тебе не зрозуміють "бабки" і "мами з діточками" котрі будуть приходити на площу, а ти там прогресивну музику включиш(тобі треба прокльонів в свою сторону)
Ну на площі можна б було шось ще замутити, але то тільки на пару годинок і обов'язково щоб ше була програма для
Oleg написал(а):"бабки" і "мами з діточками" котрі будуть приходити на площу
А найкраще це те що я ше в Колі в суботу після паті говорив - паті на відкритій місцевості(тут ми з Олегом зійшлись в думках ), але я б радив зробити це на барвінку(а тут ні )
Вот тіко постає пару питань:
- Хто виб'є дозвіл?
- Хто профінансує?(а бабла тре нємєрєно:силовий кабель(220V), ще трохи звукової апаратури, якесь світло, каркас на який повішати то світло...............)
- Хто займеться охороною(діджеїв і апаратури) і наслідками?
- ну ще там по мілочам шось назбирається, наприклад сміття.................
-